_

Εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στην εμπορία ελαιόλαδου. Η ονοματοθεσία βασίστηκε στο προϊόν και τον προσδιορισμό της χώρας προέλευσής του, στην λατινική γλώσσα. Στο λογότυπο, το όνομα διαβάζεται ως μια λέξη, οπτικά όμως οι δύο λέξεις διαχωρίζονται μέσω του διαφορετικού τυπογραφικού τους βάρους, έτσι ώστε οι έννοιες να είναι απολύτως κατανοητές.

Το χρώμα παραπέμπει άμεσα στην ελιά, ενώ το σύμβολό του είναι εμπνευσμένο από την κλασική μυλόπετρα του ελαιοτριβείου, η συγκομιδή του καρπού και η διαδικασία παραγωγής του ελαιόλαδου έχει γίνει ευκολότερη µε την εξέλιξη της τεχνολογίας,προσδίδει στο λογότυπο αυθεντικότητα και διαχρονική αξία.

Το ελαιόλαδο της εταιρίας Oleagreca ονομάστηκε Depla, από το χαρακτηριστικό ραβδί (δέπλα), με το οποίο χτυπούν τα κλαδιά του δέντρου κατά τη συγκομιδή της ελιάς. Το προϊόν παράγεται σε δύο κατηγορίες: Depla Extra Virgin Olive Oil και Depla Organic Extra Virgin Olive Oil και διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη (750, 500 & 250ml). Η χρωματική παλέτα των δύο συσκευασιών είναι εμπνευσμένη από τις δύο αποχρώσεις του φύλλου της ελιάς στο εμπρός και στο πίσω μέρος, αντίστοιχα.

Millstone
CLIENT Oleagreca s.a.
CONCEPT & DESIGN Chris Trivizas 
EDITOR Sissy Caravia​​​​​​​
PHOTOGRAPHY Math Studio


© 2013

You may also like

Back to Top