_​​​​​​​

Η οικογενειακή επιχείρηση 'Παπαδέλλης’ ασχολείται από το 1980 με την παραγωγή, συγκομιδή και τυποποίηση ελαιολάδου στη Μυτιλήνη.

Σύμβολο του λογοτύπου αποτελεί ο ανθός της ελιάς, ο οποίος σχηματίζει με μονοκονδυλιά μια ‘σφυρίδα’ (εργαλείο του ελαιοτριβείου, το οποίο αποτελείται από ένα στρογγυλό και επίπεδο πλέγμα από χονδρές ίνες που λειτουργεί ως φίλτρο), ώστε να οπτικοποιήσει τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχει η επιχείρηση, από τη συγκομιδή μέχρι και την παραγωγική διαδικασία.

Το Sapfo® extra virgin olive oil είναι ένα µοναδικό ελαιόλαδο, η περισυλλογή του οποίου γίνεται σχολαστικά και µόνο από ορεινές και ξερικές περιοχές της Μυτιλήνης (Λέσβο).

Το όνοµα Sapfo®, είναι εµπνευσµένο από την ποιήτρια Σαπφώ, τη δέκατη µούσα σύµφωνα µε τον Πλάτωνα, που γεννήθηκε στη Μυτιλήνη (Λέσβο).

Για τη σειρά Basic επιλέχθηκε μια φιάλη με ιδιαίτερο σχήμα, που παραπέμπει σε δάκρυ και δημιουργεί συνειρμό με τη ροή του ελαιολάδου.

Έμπνευση για το κοπτικό της ετικέτας της φιάλης αποτέλεσαν τα σπασμένα κομμάτια αρχαίων αγγείων. Τα χρώματα και η επιλογή της τυπογραφίας δημιουργούν μια λιτή ετικέτα που σαν στόχο έχει να ταξιδέψει τον καταναλωτή στην αρχαιότητα και την παράδοση.
The shape of the tag of the bottle was inspired by ancient pottery pieces. The colors and typography create a plain label that aims to travel the consumer to the simplicity of ancient times and to tradition.


_​​​​​​​

Έμπνευση για το κοπτικό της ετικέτας της φιάλης αποτέλεσαν τα σπασμένα κομμάτια αρχαίων αγγείων. Τα χρώματα και η επιλογή της τυπογραφίας δημιουργούν μια λιτή ετικέτα που σαν στόχο έχει να ταξιδέψει τον καταναλωτή στην αρχαιότητα και την παράδοση.​​​​​​​
CLIENT Papadellis Olive Oil
CONCEPT & DESIGN Chris Trivizas 
EDITOR Sissy Caravia
​​​​​​​PRINT Perigramma
PHOTOGRAPHY Math Studio


©2019

You may also like

Back to Top