Η οικογενειακή επιχείρηση 'Παπαδέλλης’ ασχολείται από το 1980 με την παραγωγή, συγκομιδή και τυποποίηση ελαιολάδου στη Μυτιλήνη.

Σύμβολο του λογοτύπου αποτελεί ο ανθός της ελιάς, ο οποίος σχηματίζει με μονοκονδυλιά μια ‘σφυρίδα’ (εργαλείο του ελαιοτριβείου, το οποίο αποτελείται από ένα στρογγυλό και επίπεδο πλέγμα από χονδρές ίνες που λειτουργεί ως φίλτρο), ώστε να οπτικοποιήσει τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχει η επιχείρηση, από τη συγκομιδή μέχρι και την παραγωγική διαδικασία.

Το Sapfo® extra virgin olive oil είναι ένα µοναδικό ελαιόλαδο, η περισυλλογή του οποίου γίνεται σχολαστικά και µόνο από ορεινές και ξερικές περιοχές της Μυτιλήνης (Λέσβο).

Το όνοµα Sapfo®, είναι εµπνευσµένο από την ποιήτρια Σαπφώ, τη δέκατη µούσα σύµφωνα µε τον Πλάτωνα, που γεννήθηκε στη Μυτιλήνη (Λέσβο).

Το δίχτυ είναι πλεγµένο στο χέρι και µοναδικό για κάθε φιάλη. Σηµειολογικά παραπέµπει στον καλλωπισµό και την φροντίδα της κόµης των γυναικών στην αρχαιότητα, καταδεικνύοντας την εµµονή µας στη λεπτοµέρεια και την ποιότητα, όπως ακριβώς λειτουργούµε και κατά την περισυλλογή του ελαιολάδου µας.

Έμπνευση για το κοπτικό που έχει το καρτελάκι της φιάλης αποτέλεσαν τα σπασμένα κομμάτια αρχαίων αγγείων.
CLIENT Papadellis Olive Oil
CONCEPT & DESIGN Chris Trivizas 
EDITOR Sissy Caravia
PAPER Perrakis Papers​​​​​​​
PHOTOGRAPHY Math Studio


©2017

You may also like

Back to Top