Η εταιρία Kallistefi® Olive Gems δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας ελαιόλαδου και προϊόντων που προέρχονται από την ελιά. Το όνομα της εταιρίας είναι εμπνευσμένο από την αρχαιότητα και συγκεκριμένα από την άγρια ελιά, που οι αρχαίοι Έλληνες ονόμαζαν «καλλιστέφανο», τα κλαδιά της όποιας χρησιμοποιούσαν για να φτιάξουν τον «κότινο», το τιμητικό στεφάνι με το οποίο στεφάνωναν τους Ολυμπιονίκες στην επίσημη τελετή που λάμβανε χώρα στο Παναθηναϊκό στάδιο (Καλλιμάρμαρο).
Το Elikto® είναι ένα άριστης ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με όνομα εμπνευσμένο από την ονομασία «Δράκοντας Ελικτός» που έδωσαν οι Ορφικοί στον Ηρακλή λόγω της ευελιξίας του, όπως ελίσσεται και η εταιρία Kallistefi® Olive Gems με στόχο να βρει και να προσφέρει το καλύτερο ελαιόλαδο, από επιλεγμένες περιοχές ανά την Ελλάδα. Πηγή έμπνευσης για τις φιάλες του ελαιολάδου αποτέλεσε το μάρμαρο του Παναθηναϊκού σταδίου, του μόνου σταδίου στον κόσμο φτιαγμένου αποκλειστικά από πεντελικό μάρμαρο.
For the promotion of the limited edition 100ml bottle of Elikto®, a handmade box was created, inspired by the skeleton boxes used to transport valuable archeological objects, aiming to protect their valuable content, which in this case is the olive oil bottle.
Ειδικά για την προώθηση της συλλεκτικής φιάλης των 100ml δημιουργήθηκε μια χειροποίητη κατασκευή εμπνευσμένη από τα σκελετοκιβώτια που χρησιμοποιούνται για την μεταφορά πολύτιμων αρχαιολογικών αντικειμένων, με στόχο να προστατεύσουν ιδανικά το πολύτιμο περιεχόμενό τους, που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η φιάλη του ελαιόλαδου.
CLIENT Kallistefi Olive Gems
CONCEPT & DESIGN Chris Trivizas 
COPYWRITER Sissy Caravia
PAPER Perrakis Papers
PRINT Kouvelas S.A. 
PHOTOGRAPHY Math Studio

©2020


You may also like

Back to Top