H οικογενειακή επιχείρηση «Ανδριώτης» ειδικεύεται στην εμπορία και επεξεργασία ελαιολάδου, εδώ και 50 χρόνια. Η χαρακτηριστική ποιότητα των προϊόντων μας δημιουργείται μέσα από τεχνογνωσία και αυθεντική, προσωπική φροντίδα.

Το ελαιόλαδο «Κόπος» είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, επιλεγμένο προσεκτικά από τοποθεσίες σε όλη την Ελλάδα. Το όνομά του αντικατοπτρίζει την σκληρή δουλειά που βρίσκεται πίσω από την παραγωγή και επεξεργασία του, που στόχο έχει να προσθέσει γεύση στις καθημερινές διατροφικές σας ανάγκες. 

Για τη βελτίωση της παραγόμενης σοδειάς τα ελαιόδεντρα κλαδεύονται, όταν αυτό απαιτείται. Στη συνέχεια, τα κλαδιά περισυλλέγονται και μετά από επιλογή και ειδική επεξεργασία γίνονται πώματα για τη συσκευασία του ελαιολάδου.


Για τη βελτίωση της παραγόμενης σοδειάς τα ελαιόδεντρα κλαδεύονται, όταν αυτό απαιτείται. Στη συνέχεια, τα κλαδιά περισυλλέγονται και μετά από επιλογή και ειδική επεξεργασία γίνονται πώματα για τη συσκευασία του ελαιολάδου.
In order to improve the crop quality, the olive trees are pruned when necessary. The branches are collected and once they have been selected and processed they become caps for the olive oil packaging.
CONCEPT & DESIGN Chris Trivizas 
NAMING Harry Tzannis
EDITOR Sissy Caravia
​​​​​​​
PHOTOGRAPHY Vlasis TsonosMath Studio
IMAGE PROCESSING Konstantina Papastratou


©2015

You may also like

Back to Top