
H οικογενειακή επιχείρηση «Ανδριώτης» ειδικεύεται στην εμπορία και επεξεργασία ελαιολάδου, εδώ και 50 χρόνια. Η χαρακτηριστική ποιότητα των προϊόντων μας δημιουργείται μέσα από τεχνογνωσία και αυθεντική, προσωπική φροντίδα.
Το Buteli® είναι ένα εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο μικρής παραγωγής, που δημιουργείται αποκλειστικά από ελιές που φύονται στους μοναδικής ομορφιάς ελαιώνες της Κέρκυρας. Πωλείται μόνο σε γυάλινη συσκευασία 500 ml, σε επιλεγμένα σημεία και σε εξαιρετικά μικρές ποσότητες.
*Στα κερκυραϊκά σημαίνει «κατάστημα συγκέντρωσης ελαιολάδου». Προέρχεται από την ιταλική λέξη «butelo», που ανήκει στη βενετσιάνικη διάλεκτο.
Για τη βελτίωση της παραγόμενης σοδειάς τα ελαιόδεντρα κλαδεύονται, όταν αυτό απαιτείται. Στη συνέχεια, τα κλαδιά περισυλλέγονται και μετά από επιλογή και ειδική επεξεργασία γίνονται πώματα για τη συσκευασία του ελαιολάδου.
Kopos® | Limited Edition (Case study)
Kopos® | Greek Olive Oil (Pack Shots)
Kopos® | Limited Edition (Case study)
Kopos® | Greek Olive Oil (Pack Shots)






Για τη βελτίωση της παραγόμενης σοδειάς τα ελαιόδεντρα κλαδεύονται, όταν αυτό απαιτείται. Στη συνέχεια, τα κλαδιά περισυλλέγονται και μετά από επιλογή και ειδική επεξεργασία γίνονται πώματα για τη συσκευασία του ελαιολάδου.
In order to improve the crop quality, the olive trees are pruned when necessary. The branches are collected and once they have been selected and processed they become caps for the olive oil packaging.










CLIENT Andriotis | Greek Olive Oil
CONCEPT & DESIGN Chris Trivizas
NAMING Harry Tzannis
EDITOR Sissy Caravia
EDITOR Sissy Caravia
PRINT Kouvelas S.A.
PHOTOGRAPHY Vlasis Tsonos, Math Studio
©2016