Πιες, άκου, μίλα.

Η έμπνευση για το Α24+ Αμίλητο Νερό προήλθε από τη συνηθισμένη πρακτική πολλών να διακόπτουν το συνομιλητή τους, χωρίς να τον αφήνουν να ολοκληρώσει τον λόγο του.

Το Α24+ χρησιμοποιεί τη γνωστή ελληνική έκφραση «το αμίλητο νερό ήπιες;» για να προτρέψει τον αποδέκτη του να σκεφτεί πριν μιλήσει, υπενθυμίζοντάς του ουσιαστικά τη γνωστή ρήση πως "για να μάθεις να μιλάς, πρέπει πρώτα να μάθεις να ακούς". Το Α24+ προσφέρεται στα πλαίσια αυτοπροβολής του γραφείου μας.

Το Α24+ σχεδιάστηκε σε γυάλινη φιάλη, στην οποία αποτυπώνεται δοσομετρητής με 4 δόσεις των 0,125L διάρκειας 24' η κάθε μία. Η ονομασία Α24+ προκύπτει από το συνδυασμό του Α, το οποίο είναι το αρχίγραμμα της λέξης «Αμίλητο» και του 24, που αναφέρεται στα λεπτά που διαρκεί η επίδραση τής κάθε δόσης.

Το Α24+ Αμίλητο Νερό, ενδείκνυται για άτομα με ευαισθησία σε παρουσιάσεις, διαλέξεις και συνέδρια. Καταπραΰνει την επιθυμία για διακοπή του διαλόγου, ενισχύει την ακοή, ενδυναμώνει την ικανότητα της συγκέντρωσης και παρατείνει το χρόνο αδιάσπαστης προσοχής.

CONCEPT & DESIGN Chris Trivizas 
EDITOR Della Zagouroglou
COPYWRITER Sissy Caravia
PRINT Kontorousis Bros.
PHOTOGRAPHY Michalis Kloukinas


©2011

You may also like

Back to Top