​​​​​​​Τo Basegrill® Athens, το εστιατόριο των αδερφών Σπύρου και Βαγγέλη Λιάκου, αποτελεί σημείο αναφοράς στην Αττική για το καλό κρέας και την εξαιρετική φιλοξενία του. Τα καλύτερα κρέατα προετοιμάζονται, κόβονται όπως πρέπει, ψήνονται σωστά και έρχονται κατευθείαν στο τραπέζι.
Το σύμβολο του λογοτύπου έχει ως βάση το αρχίγραμμα της επιχείρησης και o σχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος από την κλασική αντίσταση του φούρνου (Grill). Το βάρος της τυπογραφίας έχει επιλεγεί ώστε να παραπέμπει συνειρμικά στο βασικό προϊόν της επιχείρησης, που είναι το κρέας.
Σχεδιάστηκαν τρεις ετικέτες για τα τρία house wine (Μαυρούδι, Μαλαγουζιά & Ροζέ Syrah), οι οποίες οπτικοποιούν με τρεις διαφορετικές εικονογραφήσεις τα αποτυπώματα χοίρου, κόκορα και μόσχου, παραπέμποντας στα είδη των κρεάτων που σερβίρονται στο Basegrill®.
Tο οινοποιείο της οικογένειας Γκιρλέµη, από το οποίο προέρχονται τα τρία κρασιά, βρίσκεται στη θέση Προσήλια, στο χωριό Πολυδέντρι, του οροπεδίου Δοµοκού. Στον αµπελώνα, έκτασης 350 στρεµµάτων, καλλιεργούνται µε µεράκι και σεβασµό στο περιβάλλον 12 ελληνικές και ξένες ποικιλίες.
CLIENT Basegrill
CONCEPT & DESIGN Chris Trivizas 
COPYWRITER Wearepress, Sissy Caravia
​​​​​​​LABEL PRINT Label Press
PHOTOGRAPHY Antonis Katrakazis, Math Studio​​​​​​​


©2016

You may also like

Back to Top