Η επιλογή του ονόματος βασίστηκε κατά κύριο λόγο στην ταύτιση της κουκουβάγιας με τη γνώση και τη σοφία, με στόχο να προβάλλει τη βαθιά γνώση των chef και τη γαστριμαργική τους «σοφία». Σε δεύτερο επίπεδο, το όνομα συνδέει την κουκουβάγια -χαρακτηριστικό της οποίας είναι η εξίσου καλή όραση την ημέρα και τη νύχτα, με τη έξοδο για φαγητό στο εστιατόριο, η οποία μπορεί να γίνει τόσο το μεσημέρι όσο και το βράδυ.
Πηγή έμπνευσης για το σύμβολο του λογοτύπου αποτέλεσαν τα μάτια της κουκουβάγιας, τα οποία παραπέμπουν ταυτόχρονα στην κάτοψη των εστιών επαγγελματικής κουζίνας. Για το λογότυπο επιλέχθηκε τυπογραφία χωρίς πατούρες, με καθαρές, λιτές γραμμές και κεφαλαία γράμματα ισοπαχή με το σύμβολο του λογοτύπου, ώστε να απορρέουν κύρος και επαγγελματισμό.​​​​​​​
Περιστρέφοντας τη φιάλη θα διαπιστώσετε ότι το πλάτος της ετικέτας είναι τόσο, όση και η μέγιστη δυνατότητα περιστροφής του κεφαλιού μιας κουκουβάγιας: 270 μοίρες.
By rotating the bottle you will discover that the width of the label equals the maximum rotation ability of an owl’s head: 270 degrees.
CLIENT Cookoovaya
CONCEPT & DESIGN Chris Trivizas 
NAMING Della Zagkouroglou
EDITOR Sissy Caravia
​​​​​​​LABEL PRINT Label Press
RIBBON PAPER Perrakis Papers
RIBBON PRINT Kontorousis Bros.
ARCHITECT Stefanos Psilakis
PHOTOGRAPHY Math Studio, Antonis Katrakazis, Nikos Mamalos


©2014-15

You may also like

Back to Top